SERVICII

Cu ce te putem ajuta ?

Video de prezentare companie/brand: un video de prezentare al companiei sau al brandului, te va diferentia de concurenta. De asemenea increderea clientilor in compania sau brandul tau va creste.
De ce? Pentru ca intr-un astfel de video de prezentare, le arati potentialilor clienti povestea din spatele companiei/brandului, le arati care este misunea, care sunt valorile dar si care este viziunea companiei tale.
Video de prezentare produs/serviciu: un astfel de video de prezentare arata modul in care produsul/serviciul tau functioneaza. Ce inseamna asta? Utilizatorii, sau viitori tai clienti, vor vedea cum functionaeaza produsul/serviciul tau, care sunt beneficiile acestuia si cum il pot folosi.
Animatii video (videografic): Acest tip de prezentare video este recomandat companiilor care detin un produs/serviciu complex si dificil de explicat in cateva cuvinte. Videograficul este o prezentare tehnica a produsului/serviciului tau. Avantajele unui videografic sunt urmatoarele: atrage atentia, creste implicarea vizualizatorilor si raman memorabile.
Testimonialul video: acest tip de prezentare video este utilizata in general pentru a creste increderea si credibilitatea brandului, dar si pentru a prezenta beneficiile si caracteristicile produsului/serviciului oferit.
Branding/Rebranding. Identitate Vizuala: Imaginea companiei tale este extrem de importanta. Echipa Elastik iti ofera suport si consultanta in crearea imaginii de brand. Ce ne recomanda? Calitatea oferita, timpi redusi de realizare a protectului, avantajul de a plati totul la finalul colaborarii (nu se percepe avans) si in plus beneficiul oferit de noi, cum ca, DACA NU ESTI MULTUMIT DE PRODUSUL FINAL, NU ESTI OBLIGAT SA IL PLATESTI!
Grafica publicitara (Online/Print): Echipa noastra realizeaza orice tip de design 2D de care tu ai nevoie, si anume: carti de vizita, pliante, flyere, mape de prezentare, cataloage/brosuri, plicuri, foi cu antet, afise/postere, bannere out-door sau in-door, roll-up, etichete produse/ambalaje, invitatii evenimente, meniuri restaurante/baruri, bannere online, design newsletter, design lay-out, design site-uri.